avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Colectare date personale de catre seful de scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Colectare date personale de catre seful de scara

Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias?
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 17:10, 18 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 196/2018, art. 57. -
Președintele asociației de proprietari are următoarele atribuții:

i) întocmește și actualizează cartea de imobil, în conformitate cu legislația în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua , ma numesc martin eugen si sunt presedintele asociatiei ... martineugen martineugen Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ROSES GARDEN Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1 Tel.0740125610 ... (vezi toată discuția)
Chiriaș (acte necesare administratorului Deearheea Deearheea Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut ... (vezi toată discuția)
Depunere contract inchiriere asociatie Nepo Nepo Buna ziua, In cazul in care un proprietar isi inchiriaza apartamentul, exista vreun cadru legal prin care trebuie sa depuna o copie a contractului de ... (vezi toată discuția)