avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul concediu medical din indemnizatia CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul concediu medical din indemnizatia CIC

Buna ziua,
O salariata revine din concediu crestere copil la 1 martie 2019, iar la 15 martie aduce un concediu medical pentru perioada 15-31 martie. A adus o adeverinta de la agentia nationala pentru plati si inspectie sociala cu indemnizatiile pe care le-a avut in acea perioada. dar sunt sume nete ( ce lua salariata in mana) . Intrebarea este, baza de calcul a concediului medical va fi constituita din aceste sume nete din ultimele 6 luni? Din OUG nu m-am lamurit.........Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:16, 25 Martie 2019
Baza de calcul va fi constituita din sumele nete de pe adeverinta. Acestea sunt egale cu sumele brute, pentru ca persoana aflata in CCC nu plateste contributii si nici impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul net pentru indemnizatia crestere copil? steluta60 steluta60 Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru ... (vezi toată discuția)