avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprie pe salariu, banca oprește orice tranzacție?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprie pe salariu, banca oprește orice tranzacție?

Bună ziua! Am 2 propriri pe salariu, drept urmare angajatorul îmi reține 1/2 din salar, iar banca îmi blochează orice încasare, inclusiv salariala, asta însemnând ca de fiecare data sa sun la banca să-mi deblocheze conturile. Astăzi am alimentat contul meu la un bancomat ATM cu suma de 500 de lei pentru a putea face doua tranzacții online. Banca mi-a reținut banii și mi-au spus ca nu pot fi deblocări, asta fiind legea. Întrebarea mea este urmatoarea: Voi putea beneficia de suma respectiva, o voi putea recupera cumva, din moment ce nu reprezinta nicio încasare de la nicio alta persoana fizica sau juridica, reprezinta pur și simplu o alimentare de cont!? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:14, 27 Martie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Voi putea beneficia de suma respectiva, o voi putea recupera cumva, din moment ce nu reprezinta nicio încasare de la nicio alta persoana fizica sau juridica, reprezinta pur și simplu o alimentare de cont!?

Nu!
Nu puteti. Odata alimentat contul, acesta fiind supus popririi, se retine suma. Deci NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)