avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim nedeterminat cu perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim nedeterminat cu perioada de proba

Daca firma unde sunt angajat pe durata nedeterminata, dar sunt in perioada de proba de 90 de zile considera ca nu sunt corespunzator si doreste sa-mi inceteze CIM, provocandu-mi un accident din punct de vedere al sanatatii, pot sa beneficiez de concediu medical. Acesta mai poate in aceasta situatie sa suspende incetarea CIM????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 29 Martie 2019
Codul Muncii
art.49
....
(6) In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

art.50
Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
...
b) concediu pentru incapacitate temporara de munca;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba a cim paula manta paula manta Vă rog să ma ajutati cu un punct de vedere pentru următoarea problemă. Am un angajat cu CIM pe perioada nedeterminată cu per. de proba de 90 zile (art. ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in perioada de proba Strong Strong Contractului incheiat pe durata nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile,poate inceta din initiativa angajatorului cf. art. 31(3) chiar daca mare parte ... (vezi toată discuția)
Se poate face incetarea cim-ului pt o persoana aflata in proba de 90 zile, daca acesta se afla in concediu medical elco bistrita elco bistrita buna ziua am dori sa stim daca pt un angajat care se afla in perioada de proba de 90 zile, i se poate inceta cim-ul, acesta fiind in concediu medical? Daca ... (vezi toată discuția)