avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum procedez? ce contract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum procedez? ce contract?

am nevoie clar de ajutor. vine seful in birou de dimineata si imi cere sa fac un contract . ce vrea el sa faca? sa se duca la elevii unei postliceale si sa le propuna elevilor din penultimul an sa incheie un contract cu firma noastra.seful meu le ofera o bursa pe durata ultimului an, dar ei in schimb se angajeaza ca dupa ce termina sa lucreze o perioada( ramana de vazut ce perioada) la firma noastra dupa ce au absolvit postliceala.
in primul rand se poate face asa ceva?
si daca da, ce fel de contract este acesta?
Cel mai recent răspuns: alexyamargot , utilizator 11:40, 16 Mai 2006
aha. am inteles. te referi la indaco?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa privata si stagiu de practica Instantlife Instantlife Buna ziua, Bursele private sunt reglementate de L.376/2004 precum si de normele de aplicare aferente. Felul in care sunt definite le asimileaza burselor de ... (vezi toată discuția)
Bursa privata MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la modul in care un angajator poate acorda burse private unor persoane ( absolventi de liceu ... (vezi toată discuția)
Contract plata scoala andreea1905 andreea1905 Buna ziua, Doresc sa urmez cursurile unei facultati de stat,pe unul din locurile cu taxa,. Firma la care lucrez,doreste sa imi plateasca aceasta ... (vezi toată discuția)