avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dreptul sa intru peste chirias sa il dau afara?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dreptul sa intru peste chirias sa il dau afara?

Buna ziua,

Am avut un proces cu un chirias care nu a mai vrut sa paraseasca apt, un escroc de fapt care a fost descoperit de politie ca a mai facut anterior acest lucru. Dupa 7 luni de proces taraganat in 6 martie s a dat sentinta executorie de evacuare imobil. In momentul in care sentinta este redactata am dreptul eu personal sa merg si sa bag cheia in usa sa intru peste chirias? Mentionez ca mereu cand am mers acolo sa incerc sa o conving sa plece de buna voie nu a deschis ci a chemat politia, in speranta ca voi intra peste ea cu cheia de rezerva ceea ce nu am facut.

Multumesc f frumos de rasp.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 21:06, 19 Aprilie 2019
Buna sera. Domnul avocat are dreptate. Mergeti la un executor, costa cam 60 lei, dvs decideti. Cu sentinta cu titlu executoriu, mergeti la un executor. Chiar daca este frustrant, asta este legea. Nu uitati ca in UE si daca vinde propietarul apartamentul, noul propietar il preia cu tot cu chirias fara sa aibe drept sa il dea afara. Ne aliniem, usor, usor, mai putini noi oamenii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare persoana tolerata tomaconstantin2 tomaconstantin2 Am mostenit un apartament pe care am facut acte,iar acum sunt unicul propietar Dar in acest apartament inainte sa moara persoana de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Chiriasi ce refuza parasirea locuintei brgp123 brgp123 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub ... (vezi toată discuția)