avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Itp expirat
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Itp expirat

Buna am o masina cu numere de Bulgaria mia expirat itp restul actelor sunt ok vreau să plec cu ea pe Roti în țară ce se intampla daca mă oprește iau doar o amenda?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
IonuțGal1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 8 Aprilie 2019
Puteti merge la orice stație RAR pentru efectuarea Itp. valabil doar pe teritoriul Ro
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
Olga Tanasa, Consultant asigurari
Puteti executa ITP la orice unitate autorizata din Romania
Daca sunt depistat in trafic cu vehicul fara ITP valabil se retin documentele ,eventual numerele de inmatriculare si daca gasiti un agent de politie mai....poate dispune inclusiv sechestrarea vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Expirarea itp-ului oana_dianaB oana_dianaB Buna ziua am si eu o intrebare! Sunt plecata cu masina in Spania iar cat d curand imi va expira itp.ul ce patesc dak nu ajung l timp sa.l renovez??:(:(:( (vezi toată discuția)
Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)