avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia 230
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia 230

Am vazut diferite date privind termenul de depunere a "Declaratiei 230": 31.03.2019 si 31.07.2019. Care este data limita pentru depunerea "Declatiei 230" privind redirectionarea a 2% din impozitul pe venituri din pensii si salarii?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 08:29, 2 Mai 2019
Termenul de depunere a "Declaratiei 230" a fost prelungit pana la 31.07.2019 si poate fi depusa si prin internet folosind contul personal deschis cu nume si cnp pe spatiul privat virtual.
Va multumesc!
Niciodata nu a fot vorba de 31.03.2019 ci de 15.03.2019 tremen care insa s-a prorogat pe 31.07.2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot plati contributia la asigurarile de sanatate daca nu am venituri Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Daca nu mai sunt angajat din luna in curs, cum pot totusi sa beneficiez de serviciile gratuite ale sistemului de sanatate daca am nevoie imediat? ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate obligatorie Anca46 Anca46 Detin un srl in bucuresti si as vrea asigurare de sanatate (pt mine ca si administrator/unic asociat) fara a face carte de munca. Este posibil? Daca da va rog ... (vezi toată discuția)
Inregistrare electronica contract de inchiriere florin1st florin1st Cum pot inregistra online un contract de inchiriere a unui apartament? (vezi toată discuția)