avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Panouri fotovoltaice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Panouri fotovoltaice

Buna ziua
Prin programul acesta de instalare a panourilor solare de către stat în valoare max. de 25000 Ron beneficiază și cabanele de lemn care se afla cu terenul de sub ele in concesiune de la primărie. ?Deci nu dețin teren propriu?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 11 Aprilie 2019
Pentru obţinerea celor 20.000 lei de la stat beneficiarul trebuie să meargă la un instalator validat de Administraţia Fondului de Mediu, pentru înscriere, cu următoarele documente: cerere de finanţare tehnoredactată, copia actului de identitate, extrasul de Carte Funciară nu mai vechi de 30 zile, rezultat pentru dreptul de proprietate, şi dovezi că nu are restanţe la taxe şi impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afm fotovoltaice - avocati care preiau demersuri in instanta ... Cosmin Antohe Cosmin Antohe Exista profesionisti avocati care preiau demersuri in instanta cu privire la respingerea dosarelor AFM Fotovoltaice? (vezi toată discuția)
Deschidere srl-d AnitaFulop AnitaFulop As fi interesata sa imi deschid un SRL-D cu sediul social pe un teren. Este posibil asa ceva, sau trebuie sa existe si o cladire pe terenul respectiv? Daca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei terenului agricol in teren constructii sanda1956 sanda1956 O firma particulara doreste sa instaleze panuri solare (printr-un proiect cu fonduri europene) pe un teren agricol a carui destinatie este de islaz comunal . ... (vezi toată discuția)