avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut PF
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut PF

buna ziua, am imprumutat PF-PF o suma considerabila prin contract de imprumut la notar. scadenta s-a scurs iar acum tb sa trag de maneca imprumutatul care imi propune niste sume derizorii (s-ar stinge ctr. in aprox 3-4 ani!!), stiind faptul ca are resursele necesare achitarii. va rog sa imi explicati cum pot sa execut acest ctr. si cui ma pot adresa. multumesc
Cel mai recent răspuns: bvm001 , utilizator 13:57, 25 Noiembrie 2009
Nu s-a precizat mai sus faptul ca sunt competenti pentru executarea silita in speta dvs executorii ce au sediul pe raza de competenta a judecatoriei in care isi are domiciliul debitrorul(imprumutatul) dvs. Spre exemplu, daca dvs sunteti din Bucuresti iar debitorul din Buzau, va veti adresa unui executor judecatoresc din Buzau!
am inteles, devine din ce in ce mai clar; multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu fara a apela la un executor karie_tm karie_tm Daca se incheie un contract de imprumut in fata unui notar si in acesta este specificat ca este titlu executoriu la data scadentei, nu mai este necesara ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut claudia violeta claudia violeta am imprumutat unei persoane o suma de bani si am incheiat un contract de imprumut prin notariat. precizez ca notariatul se afla in localitatea unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut neonorat de persoana imprumutata.cum imi potrecupera banii? fane p fane p este vb de un contract prin notariat care este garantat cu toate bunurile mobile si imobile ale persoanei imprumutate .unde trebuie sa ma adresez ? (vezi toată discuția)