avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune

Daca am fost sanctionata salarial pt neindeplinirea unei sarcini ce nu tine de competenta mea, mai ales ca nu exista o fisa a postului care sa reglementeza asta, pot contesta sanctiunea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 17 Aprilie 2019
DA, aveti dreptul sa contestati decizia de sanctionare disciplinara. Luati legatura cu un avocat(recomandat sau de pe forum) sa va sprijine in acest demers. In cazul in care castigati procesul( iar sanse sunt daca cele relatate de dvs sunt adevarate si pot fi probate), angajatorul o sa va despagubeasca cu cheltuielile pe care le faceti cu acest demers.
Decizia de sanctionare poate fi contestata la Tribunalul in raza caruia domiciliati in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii.
Actiunea este scutita de plata taxelor de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea unui avertisment scris znicolae9 znicolae9 Am fost sanctionat cu avertisment scris ptr o abatere disciplinara subiectiva. Avertismentul a primit nr de inregistrare, am semnat de primire, dar ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată ... mitabiciclista mitabiciclista Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată în justiție? (vezi toată discuția)
Contestatie sanctiune maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Am primit o penalizare de 100 lei, despre care am auzit din gura in gura , nu mi s-a inmanat nimic deocamdata (fapta comisa pe data de 2-10-2014 ... (vezi toată discuția)