avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediu medical - competente medicale, legale, pentru ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediu medical - competente medicale, legale, pentru acordare concediu de risc maternal

Buna ziua! Am primit la externare concediu medical pe cod 01 diagnostic 745 subacut. Pot lua in continuare de la medicul de familie concediu de risc maternal? Am recomandare de la medicina muncii,doar ca nu stiu exact unde sa merg si ce sa fac pentu a-l obtine,toti medicii trimitandu-ma de la unul la celalalt...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 22 Aprilie 2019
Certificatele de concediu de risc maternal se eliberează de medicul de familie sau de medicul de specialitate obstetrică-ginecologie, cu avizul medicului de medicina muncii, pe perioade de maximum 30/31 de zile calendaristice, pe o durată totală de maximum 120 de zile calendaristice, în întregime sau fracționat, asiguratelor gravide, asiguratelor care au născut recent sau care alăptează.
(Normele de aplicare a OUG 158/2005)
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal alexia23 alexia23 Buna ziua! Am o intrebare referitoare la acordarea concediului maternal. As vrea sa stiu daca el se poate acorda inca din primele saptamani de sarcina, ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate paula manta paula manta va rog sa ma sprijiniti sa localizez ce inseamna indemnizatii de risc maternal, baza legala, multumesc (vezi toată discuția)
Concediu pentru risc maternal . ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua , as dori sa stiu daca concediul pentru risc maternal se poate prelungii si dupa 30 de saptamani de sarcina cand ar putea fi acordat concediu ... (vezi toată discuția)