avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizite
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizite

Se aplica hotărârea judecătorească în legătură cu vacanțele preșcolar,chiar dacă copilul inca nu frecventează nici grădinița?Vreau să menționez că copilul abia din toamna va începe grădinița
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca intrebarea era simpla, ma gandesc totusi ca userul stia sa-si raspunda! :) Haideti sa incetam cu atacurile astea si sa raspundem userului, caci doar asa suntem de ajutor.

Am inteles unde va merge copilul din toamna. Nu am inteles daca acum copilul merge undeva. Cum ar fi la cresa. Sau daca sta la bunici ziua. Sau daca mama sta acasa. Nu stiu ce au cerut partile pentru perioada actuala, daca au cerut vreun program sau nu.
Aceste lucruri se regasesc, de regula, in considerentele hotararii si ele fac corp comun cu dispozitivul si in interpretarea aplicarii ei.
In esenta, este corect ca nu-i musai ca instanta sa lamureasca hotararea, asta sta insa si in modul in care se argumenteaza cererea.
Prescolaritate inseamna, in psihopedagogie, varsta 3-6 ani, iar anteprescolaritate inseamna perioada 1-3 ani. In functie de varsta actuala a copilului si restul ce v-am intrebat mai sus, puteti obtine o lamurire. Altfel, daca vi se va respinge cererea, poate gasiti macar in lamurirea hotararii, in considerente, cum sa fie aplicata hotararea, nu ar fi prima data cand o respingere de lamurire aduce lamuriri de executare a hotararii!
Dar, cum se spunea si mai sus, o intelegere ar fi ideala! Sigur, si asta depinde de cum anume s-a ajuns aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătoarească program vizita Adli34 Adli34 Buna ziua, Am următoarea situație și as dori o lămurire asupra problemei. Am ordonanța președințială pentru program de vizita, iar hotărârea zice ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt mamă unui băiețel de 3 anișori. am divorțat ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună seara. Sunt mamă unui băiețel de 3 anișori. Am divorțat și cel mic a rămas la mine. Sa hotărât și programul de vizită primul și al treilea ... (vezi toată discuția)
Nu este de acord cu cresa kooriz kooriz Buna ziua, sunt divortata din aprilie, si am un copil care in luna urmatore impineste doi ani, si este incredintata mie spre crestere. Cand impineste copilul ... (vezi toată discuția)