avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociații de proprietari - plăți din chirii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociații de proprietari - plăți din chirii

Dintr-o chirie incasata lunar de o asociatie de 20 apartamente, se pot plati factura de curent pe scara si femeia de serviciu?
Cel mai recent răspuns: carmenystrate , utilizator 15:33, 24 Aprilie 2019
Nu.
Pentru corect si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
Conform dispozitii mentionate sumele provenite din inchirierea partii comune se depoziteaza si alimenteaza fondul de reparatii al asociatiei de proprietari care poate fi utilizat pentru reparatii parti comune condominiu
Multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar ... alex_alex58 alex_alex58 Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru ... (vezi toată discuția)
Fondurile asociatiilor de proprietari Corneliu 67 Corneliu 67 Buna ziua Locuiesc intr-un bloc de apartamente ce face parte dintr-o asociatie de proprietari constituita din mai multe astfel de blocuri. Banii proveniti din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa stiu in ce scopuri putem folosi veniturile ... CristinaA. CristinaA. Buna ziua, Doresc sa stiu in ce scopuri putem folosi veniturile obtinute de catre asociatie de proprietari pentru inchiriere parte comuna (obtinute din ... (vezi toată discuția)