avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Doresc sa stiu in ce scopuri putem folosi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Doresc sa stiu in ce scopuri putem folosi veniturile ...

Buna ziua,

Doresc sa stiu in ce scopuri putem folosi veniturile obtinute de catre asociatie de proprietari pentru inchiriere parte comuna (obtinute din inchirierea boxei catre o companie de telefonie mobila).

Exista posibilitatea ca din aceste venituri sa achitam:
- facturile lunare pentru serviciul de curatenie condominiu?
- verificarile tehnice de la gaze pentru apartamente racordate individual?
- montarea cardurilor de acces in condominiu sau a unui sistem de supraveghere ?
Cel mai recent răspuns: CristinaA. , utilizator 08:41, 19 Aprilie 2022
Articolul 70
(1) Toate veniturile obținute din exploatarea proprietății comune, inclusiv veniturile din dobânzi bancare, aparțin asociației de proprietari.
(2) Veniturile prevăzute la alin. (1) alimentează numai fondul de reparații al asociației de proprietari și nu se plătesc proprietarilor. Lista acestor venituri, precum și cheltuielile aferente lor sunt prezentate semestrial, într-un raport afișat la avizierul asociației, și se evidențiază în registrul unic de venituri și cheltuieli al asociației de proprietari.
[ link extern ]
Deci nue valabila nici o optiune pe care ati enumerat-o.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 sumele obtinute din inchiriierea partii comune de condominiu se depoziteaza in fondul de reparatii si pot fi utilizate exclusiv pentru reparatii parti comune de constructii si de instalatii din condominiu
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veniturile din chirii ale asociatiilor de locatari POSTOLACHE 7 POSTOLACHE 7 CUM SE POT FOLOSI ACESTI BANI? CE POTI PLATI DIN ACESTI BANI (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt locatar într-o scara.asociatia de prop.are ... Tirlea.Laura.laura Tirlea.Laura.laura Bună ziua, sunt locatar într-o scara.Asociatia de prop.are în evidenta mai multe scări..însă de multa vreme scara noastră a pus la dispoziție ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la bloc si , pe terasa acesuia avem instalata ... RODICA HANES RODICA HANES Buna ziua. Locuiesc la bloc si , pe terasa acesuia avem instalata o antena a unei firme celebre de telefonie.. Acestia platesc chirie asociatiei o suma de ... (vezi toată discuția)