Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde se apostileaza documentele?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde se apostileaza documentele?

Unde se apostileaza documentele? Exista birouri de traduceri care apostileaza documente?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:54, 1 Mai 2020
Buna seara. Da. Sarbatori fericite!


Corina89 a scris:

Buna seara. Da. Sarbatori fericite!

Si traducatorul apostileaza?
Multumesc, sarbatori fericite!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest link
[ link extern ]
Buna ziua! Din ce am citit, apostila se obtine de la prefectura si tribunal, nu de la traducator. Sau va refereati la altceva? Multumesc!
Buna ziua! Din ce am citit, apostila se obtine de la prefectura si tribunal, nu de la traducator. Sau va refereati la altceva? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Traducere apostilata!/vs/ act original apostilat ContSters298839 ContSters298839 Buna ziua Ma pregatesc pentru obtinerea unei vize K1. Printre multe altele trebuie sa traduc diverse acte- avand in vedere k SUA si Ro sunt ambele semnatare ... (vezi toată discuția)
Apostila pe hotararea de divort beatlen beatlen Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)