avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... brevet de inventie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

brevet de inventie

Buna ziua
Daca este depusa cerere pentru brevet de inventie la un produs pina la brevetarea acestuia se poate fabrica si comercializa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:10, 13 Mai 2019
Ați mai întrebat
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Inventie solicitata dar nu acordata in us chrisstian chrisstian Vreau sa fabric un produs in US si in cautarile mele despre Patente am gasit ca cineva a solicitat in 2003 in US un Patent asemanator cu produsul ... (vezi toată discuția)
Brevet produs nou impregnare încãlþaminte SiriusB57 SiriusB57 Ce trebuie sa fac sa pot produce oficial si sa comercializez un produs nou pentru impregnare icaltaminte din piele? Am o reteta noua proprie. (vezi toată discuția)