avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre asociatia de proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre asociatia de proprietar

Buna ziua,apelez la profesionalismul persoanelor in cauza cu intrebarea: daca sunt proprietar sunt si membru al asociatiei sau nu,si pt a devenii care sunt pasii de urmati?La o adunare generala convocata,participa toti locatarii,proprietarii cu drept de vot sau doar acele persoane au dreptul la vot care sunt membrii.Din pacate nu prea inteleg locatarii aceasta diferentiere.Ultima intrebare pot sa devin membru in seara in care are loc sedinta si sa am drept de vot sau exista o perioad de timp.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 10:38, 11 Iulie 2019
Domnule draga, ceea ce am spus se intampla in fapt, ce spuneti dvs este in drept. Din pacate faptul bate dreptul din cand in cand. De aceea incercam sa ne raportam din ce in ce mai mult la in drept- la lege. Cand vine vorba de administratori din pacate se dovedeste ca si cel mai bun, corect, respectat...calca pe unde nu trebuie...asta asa ca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin membru al unei asociatii de proprietari deja constituite? ... GaZa56 GaZa56 Cum devin membru al unei asociatii de proprietari deja constituite? Care sunt toate documentele necesare si procedura legala? (vezi toată discuția)
Se modifica acordul de asociere? Juliano5 Juliano5 Buna ziua.La o asociatie de proprietari,inregistrata anterior L.230/2007,locatarii noi veniti in condominiu,depasesc nr.locatarilor care au constituit A.de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate dobandi calitatea de membru al asociatiei Marcus2 Marcus2 Am citit multe postari din urma, legate de acest subiect si totusi nu sunt lamurit. Spre exemplu, am sesizat intr-un raspuns mai amplu, recent, urmatoarea ... (vezi toată discuția)