avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog îndrumați-mă cu o problemă
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog îndrumați-mă cu o problemă

Suntem o societate care a platit o proforma de 12450lei pentru achizitionarea unui generator din Bucuresti.In momentul in care am ajuns sa ridicam produsul ni s-a dat factura fiscala si garantia (produs nou nu second) La proba facuta de catre ei pentru functionarea produsului am constatat ca acesta nu functiona cum trebuie si avea si scurgeri de carburant.Din acest motiv am renuntat la ridicarea produsului .Refuzand achizitionarea lui ni s-a facut factura de stornare si un acord prin care isi lua angajamentul de plata in 5 zile lucratoare. Dupa cele 5 zile lucratoare ni s-a spus ca au conturile blocate ,popriri ,si ca ne vor da bani cand îi vor avea.Firma are foarte multe datorii la anaf.Cum putem recupera bani ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
Miki2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:26, 29 Mai 2019
Desigur că administratorul stia situatia firmei sale si ne putea informa inainte de a ne trimite aceea proforma de achitat si stia si faptul ca acel generator are defectiuni tehnice si nu este conform .Înainte de a face plata ne-a asigurat că totul este în regula si nu este nici o problema.În momentul cererii noastre de a face proba acestui produs dumnealui a plecat lăsandu-ne cu un angajat .Nu a dorit să asiste la proba .Normal ar fi fost sa asiste dar se pare ca nu se astepta sa cerem o proba a acestui produs ,ceea ce ma face sa cred ca stia de aceste defectiuni.As putea sa îi fac o plangere penala pentru înselaciune??,?
Whatever works cum se spune. Luati legatura cu cineva de specialitate si discutati alternativele. Nu va apucati sa faceti de capul dvs. Trebuie vazut ce acte aveti, ce demersuri s-au intreprins impotriva societatii, daca s-a cerut insolventa, etc..

Miki2019 a scris:

Desigur că administratorul stia situatia firmei sale si ne putea informa inainte de a ne trimite aceea proforma de achitat si stia si faptul ca acel generator are defectiuni tehnice si nu este conform .Înainte de a face plata ne-a asigurat că totul este în regula si nu este nici o problema.În momentul cererii noastre de a face proba acestui produs dumnealui a plecat lăsandu-ne cu un angajat .Nu a dorit să asiste la proba .Normal ar fi fost sa asiste dar se pare ca nu se astepta sa cerem o proba a acestui produs ,ceea ce ma face sa cred ca stia de aceste defectiuni.As putea sa îi fac o plangere penala pentru înselaciune??,?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans Miki2019 Miki2019 Suntem o societate care a platit o proforma de 12450lei pentru achizitionarea unui generator din Bucuresti.In momentul in care am ajuns sa ridicam produsul ni ... (vezi toată discuția)
Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)