avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... renovare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

renovare apartament

Mai este valabil art.8 din legea 50 din 1991 in cazul unei renovarii ( tamplarie ,instalatie electrica sanitara ,zugravit ) excluzand construirea si daramarea de peretii?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:17, 30 Mai 2019
acesta este textul art. 8 din Legea 50/1991;
Art. 8.
(1) Demolarea, dezafectarea ori dezmembrarea, parțială sau totală, a construcțiilor și instalațiilor aferente construcțiilor, a instalațiilor și utilajelor tehnologice, inclusiv elementele de construcții de susținere a acestora, închiderea de cariere și exploatări de suprafață și subterane, precum și a oricăror amenajări se fac numai pe baza autorizației de desființare obținute în prealabil de la autoritățile prevăzute la art. 4.

(2) Autorizația de desființare se emite în aceleași condiții ca și autorizația de construire, în conformitate cu prevederile planurilor urbanistice și ale regulamentelor aferente acestora, potrivit legii, cu excepțiile prevăzute la art. 11.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard intre vecini airtobreathe airtobreathe Buna ziua, As dori sa va cer sfatul. Vecinul a construit un gard inainte ca noi sa ne construim casa, necerand nici o permisiune. Insa noi vrem sa ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie constructie - trebuie sa solicit si demolarea imobilului? aidu aidu Buna ziua, Am formulat o actiune in anularea autorizatiei de constructie a unui vecin, emisa in mod vadit nelegal (respectivul nu putea obtine niciun fel de ... (vezi toată discuția)
S-a daramat casa! ce fac? naefelicia naefelicia Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama mea are o casa batraneasca in sector 1, zona chitilei. Se plateste impozit la ea, are cadastru ... (vezi toată discuția)