avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord construcție la calcan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord construcție la calcan

Buna seara,

Am CU pentru construcție unde este specificat cuplare la calcan , doar ca vecinul nu e construit pe calcan la limita de proprietate, iar eu ma pot alipit de el 2 m, apoi linia casei usor pe diagonala. Nu vrea sa dea acord de alipire . Ce pot face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:07, 3 Iunie 2019
Daca proprietatea este retrasa cu 50 de cm de la hotar catre propria proprietate nu prea mai aveti cum construi la calcan, va trebui refacut prioectul ca altfel intrati pe proprietatea domnului...
Intrebati de acest aspect la primarie...
Pe ortofotoplan se vede ca e construit pe limita de proprietate, dar din cadastru e depărtat 50 cm de limita de proprietate. Primăria zice cuplare la calcan. Ce pot face?
Poate ca primaria nu stie ultimele noutatii'
Povestirile si vedeti ce spun...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)
Probleme construire la calcan fighi fighi Buna ziua, In luna Mai a acestui an Primaria Popesti Leordeni a aprobat un Plan Urbanistic Zonal pentru construirea de locuinte cuplate la calcan. In ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil in spatele casei mele Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Sunt proprietarul unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. In spatele casei mele noul proprietar al terenului doreste sa isi construiasca o casa, ... (vezi toată discuția)