avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Intreprindere Individuala ca S.E.P.P
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Intreprindere Individuala ca S.E.P.P

Buna ziua,

Am o intreprindere individuala care imi poarta numele, de angajat nu ma pot angaja dar pentru abilitare ca serviciu extern trebe sa am contract de munca, alta metoda nu exista pentru a ma abilita pe Intreprindere Individuala?

Va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
micutu50, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:03, 14 Iunie 2019
Buna ziua, cred ca va puteti abilita si ca "Intreprindere Individuala-II", am cautat pe site-ul ITM Bucuresti, in lista cu SEPP si am vazut cel putin o II ca SEPP
Conditiile ce trebuie sa le indepliniti pentru a obtine aceasta abilitare le gasiti in U.G. 1425/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, incapand cu Art. 35 ( le copiam aici dar sunt sunt cateva pagini...dar, daca va ajuta, o pot face)
Mai jos gasiti lista cu SEPP, II o gasiti la pct. 105
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
La Registrul comertului nu este restrictie pentru ca un SEPP sa fie inregistrat ca PFA, II, SRL.
Trebuie sa obtineti abilitarea din partea ITM si sa depuneti copie la RC impreuna cu o cerere pentru certificat de mentiuni si cod CAEN corespunzator activitatii noi.
Fiind seful SEPP si unic lucrator nu aveti nevoie de CIM.
In alta ordine de idei, nu va interzice nimeni sa va faceti CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma adresez cu o intrebare, am amsolvit facultate de ... Ing.Laszlo Szakali Ing.Laszlo Szakali Buna ziua, Ma adresez cu o intrebare, am amsolvit facultate de inginereie si un curs de 80 de ore de Specialist SSM ,a-si avea nevoie obligatoriu de 5 anu ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm Maria Carla Maria Carla Bună ziua, Menționez ca sunt în creștere copil și urmează sa încep munca în octombrie 2020. Sunt angajata la o firma de consultanță în ... (vezi toată discuția)
curs post-universitar de evaluator de risc ssm... andreanovak andreanovak Buna ziua ! Am terminat un curs post-universitar de Evaluator de risc si auditor in domeniul SSM, mi-am facut un PFA , sunt in curs de abilitare ITM pentru ... (vezi toată discuția)