avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRILELE NOTARIALE ( DEPAGUBIRILE ANRP)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRILELE NOTARIALE ( DEPAGUBIRILE ANRP)

DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA 740 LEI/ MP, LA BUCURESTI CASELE SI TERENURILE SUNT EVALUATE LA 458 EURO -702EURO , IAR TERENURILE LA 568-811 EURO , DECI UNII PROPRIETARI NATIONALIZATI DE LA CRAIOVA VOR PRIMI NISTE SUME DERIZORII COMPARATIV CU CEI DIN CRAIOVA , CEI DIN CRAIOVA FIIND DEZAVANTAJATI .
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2019
Hamarsold1944, utilizator
Aveti posibilitatea sa va re prezentati singur în acest demers cu același succes ca și până acum.Pana la urma ce mai contează 10 ani la o viață de om.
Asa este , mai importanta e viata decat banii !
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2019
Hamarsold1944, utilizator
Legea 165/2013 a fost dată la presiunile CEDO din pacate a fost făcută în asa fel încât mai rau sa încurce.Cat despre ANRP o instituție care a fost capusata de vremelnicii politruci desemnați pt a aduce bani la partid și în buzunarul membrilor de partid.
O lege comunista, pentru mine reprezinta o a doua nationalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea constitutionala si avocatul poporului, doua institutii care isi bat joc de fostii proprietari natinalizati de comunisti Lisonelta400 Lisonelta400 Legea 165/2013 este o bate de joc, despagubirile date de anrp ( o institutie cu oameni foarte corupti, cum s-a dovedit de altfel ) sunt derizorii,, la ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)
Problema caselor nationalizate LISONELTA300 LISONELTA300 Tatal meu si unchiul meu au murit, eu astept de ani de zile de la ANRP sa-mi dea despagubiri pentru casele nationalizate de la strabunicul meu. Legea 165/2013 ... (vezi toată discuția)