avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal ca un avocat să ia decizii în numele meu, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal ca un avocat să ia decizii în numele meu, fără contract de reprezentare, în fața instanței?

Este legal ca un asa zis avocat sa ia decizii in numele meu fără contract de reprezentare in fata instantei? Oare instanta nu ar trebui sa verifice dacă cel ce vb in numele meu are măcar o procura de reprezentare?
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MgcMarius , utilizator 00:05, 28 Iunie 2019
Partea ironica este ca deși ceea ce a făcut insemna o eroare judiciara atacabila înca se cauta scuze!!!!!! In alte cateva zeci de postari sunt persoane ce au avut probleme judiciare cauzate de lipsa contractului deci ce sa mai înțeleagă omul simplu? Pana la urma totul se rezuma la bani, iar acest avocat nu cerea o suma modica. Dacă ati avea nevoie de lucrari la casa iar eu as fi constructorul ati achita aceste lucrari in anticipo fără un contract?
Stimate domn nu mai folositi termeni a cărei semnificatie nu o cunoașteț nu este vorba despre o eroare judiciară etc.Puteti face o reclamație la barou daca acest av v-a adus vreun prejudiciu.Ar trebui verificat dacă chiar este avocat sa nu fie un jurist resapat care practică avocatura ilegal sau intr un barou paralel.Din punctul meu de vedete trebuie sa va angajați un av pt a remedia ce se mai poate și a va face apararile necesare.
Nu cred ca un fals avocat poate fi consilier in consiliu Baroului, am crezut ca după ce m-am pacalit cu prima avocata ca erea mai ieftina cautand pe cineva mai scump si mai recomandata este mai bine. Teapa, pare ca mai rău a fost, asta e norocul meu sa am parte numai de oameni nepotriviti. Deci cu plangerile la barou nu am avut nici o șansă, sunt chemat in tara sa fac plangere, la judecatorie mi sa spus ca nu este legal dar totuși se practica.
Nu se vede nicio teapa.
Se vede ca nu v-ati inteles cu avocatul.
Daca este avocat nu inseamna ca este teapa.
Ca ati vrut avocat consilier din barou aceasta este alta discutie...
Relatiile exista de fel, dupa cum se spune, la nivel de decan si nu de consilier...existand o foarte mare diferenta...Exista multe mituri si daca va luati dupa ele ajungeti fix...nicaieri...
Nu cautati ceea ce nu puteti sa gasiti...
Nu stiu ce ati vrut dar este clar ca nu a iesit nimic.

In ce oras a fost toata treaba?
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In orasul unde se întra cu parola in caz de mitinguri, iar telefonul baroului nu a raspuns nimeni după 60 de apeluri, am găsit nr decanului si in momentul când am sunat la orelele 13 a fost deranjat ca l-am trezit din somn deoarece dansul in Romania știe ca de la 13 la 16 toată lumea doarme. O da Dumnezeu a dispara odată vechi le mentalitati comuniste si sa mănânce o paine cinstita si avocatii tineri nu numai dinozaurii

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de asistenta juridica la distanta ionu roman ionu roman Care este modalitatea de încheiere a contractului de asistenta juridica la distanta?...se trimit ambele exemplare ale contractului, înregistrate si ... (vezi toată discuția)
Important! bună ziua, am un contract de mandat cu un consilier juridic ... Oananm Oananm Bună ziua, am un contract de mandat cu un consilier juridic pt reprezentare în instanta, cereri eronate trimise de dansu în instanta sau ținut lanț pana ... (vezi toată discuția)
Revendicare onorariu avocat florinstan florinstan Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat - am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces cu o persoana, pe doua cai - ordonanta presedential si fond. Am ... (vezi toată discuția)