avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facilități fiscale in constructii oug 114
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facilități fiscale in constructii oug 114

Dacă în varianta initiala a oug 114 se facea referire la scutirea calculata la un salariu realizat cuprins între 3000 si 30000lei, in Monitorul oficial se face referire la scutirea calculata la un salariu brut de incadrare pentru 8ore de minim 3000 lei. Aceasta diferență dintre realizat si incadrare nu da posibilitatea acordarii facilităților fiscale si unui angajat cu 3000lei sal de incadrare dar care a avut concediu medical sau fără plată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 24 Iunie 2019
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti mai multe topicuri pe aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale constructii - oug114 Mnzl_nicu Mnzl_nicu Pentru a beneficia de facilitatile fiscale acordate lucrătorilor din constructii conform OUG 114 este necesar ca salariul minim sa fie de 3000lei. Se acorda ... (vezi toată discuția)
Salarizare tolomeidaniel tolomeidaniel Buna ziua sunt Tolomei Daniel muncitor calificat I M grdatia 5 in invatamant si as vrea sa stiu care trebuie sa fie salariul brut realizat deoarece am ... (vezi toată discuția)
Spor Simona221181 Simona221181 Sunt asistent medical in ambulatoriu și a și dori sa mă ajutați să formulez o cerere pt spor (vezi toată discuția)