avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... boxa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

boxa

exista posibilitatea unei medieri inainte de un proces pt a intra posesia boxei ce o am pe acte , dar care vanzatorul nu vrea sa mi-o cedeze?
unde as gasi un plan al subsolului pentru a o identifica.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gianaiona , utilizator 15:08, 28 Iunie 2019
mai exact acesta notificare oficiala cum trebuie facuta?e o instiintare scrisa facuta in prezenta unui avocat?multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare boxa joica joica Buna ziua, anul trecut am cumpărat un apartament cu boxa. Atat in contractul de vanzare cat si in dicutiile cu proprietarul pe langa aparatament mai este ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului. acum 10 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc si ... Ligiaa Ligiaa Acum 10 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc si includea in contract si dependinte. Acestea se refera la o boxa la subsolul blocului..Ni s-au ... (vezi toată discuția)
Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ... alexandru.22 alexandru.22 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. Si este ocupata abuziv de alt proprietara ... (vezi toată discuția)