avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Si chiar daca unele lucruri spuse sau nespuse ar fi adevarate sa nu uitam pe vremea cui ,Basescu a fost ministrul transporturilor.Dar ptr mine,cel putin, daca pretul iesirii din uriasa criza politica in care ne aflam ,care are la baza ambitiile personale si interesele de partid,este aceasta alianta care mai duce si o majoritate parlamentara,atunci asa sa fie!Nici nu ma pot gandi ce se va intampla daca mai iese Base o data!Vesnic va fi Boc prim -ministru !Si noi toti ne vom muta la nebuni,ptr ca de Parlament nu va trece nici un guvern numit conf intereselor lui Basescu.Atunci sa vezi.Doamne fereste!#-o
Sa intelegem domnule filipstelian ca veti vota cu Basescu la fel de comunist ca si ceilalti?!
marius cioca a scris:

M- am cam saturat de bau-baul cu mineriadele. Minerii au batut cativa oameni( nu pentru a minimaliza actiunea reprobabila am scris cativa) acum vreo 20 ani, Basescu ne bate acum pe toti. Iliescu e la pensie, Geoana e alta generatie oricum. Si credeti- ma ca- s bancuri alea cu manevrarea lui. Pentru cine stie "sa citeasca printre randuri" nu- i greu sa- si dea seama ca Geoana conduce ferm PSD- ul.

@marius cioca
Eu cred ca v-ati saturat, dar sa stiti ca pentru multi bucuresteni mineriadele nu au fost, nu sunt si nici nu vor fi "bau-bau", cel putin pentru cei de varsta mea si de varsta copilului meu :(
Nu comentez restul mesajului Dv. pentru ca nu e treaba mea in niciun fel sa-mi spun parerea despre crezul politic al cuiva.
Sunt insa de parere ca evenimentele semnificative din istoria noastra nu trebuie consemnate in subsolul paginilor din prezent. Si sunt de parere ca noi, romanii, ne uitam prea repede istoria si o ducem in derizoriu......
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2009
elga50, moderator
Nu- i vorba de a uita istoria ci de a nu transfera fara discernamant vina unora asupra altora. Eu analizez mai la rece situatia, probabil findca am privit evenimentele de la distanta

Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2009
marius cioca, utilizator
Sa nu ne amintim din istorie numai ceea ce e convenabil la un moment dat, sa nu ne ancoram in trecut si sa credem in schimbare – daca tot o dorim. C-o fi in bine, c-o fi in rau… Oricum, e loc se de mai rau.

La alegerile din 9 Nov 1946, rezultatele oficiale au creditat comunistii cu 80% din voturile exprimate, in timp ce partidele de opoziţie reclamau fraude electorale grave. Dupa victoria din alegeri, comunistii s-au concentrat pe eliminarea din viata politica a partidelor de centru (wikipedia)
Altfel spus, dictatura se poate instaura si prin… voturi liber exprimate… care nu vor fi luate in considerare. Nu? Istoria se poate repeta: dupa preluarea puterii ar putea si partidul unic (eventual) al mileniul 3 sa elimine din viata politica celelalte partide… Cat de greu poate fi cand, si azi, oamenii sunt dispusi sa-si vanda votul (si nu numai) pt un kil de orez?

Wikipedia:
traian basascu – fost membru PCR, in anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigatie Civila in cadrul M. Transp, in cabinetul Dascalescu, functie pe care a avut-o pana la 22 Decembrie 1989 – cand il putem vedea intre ceilalti ”revolutionari” din preajma lui Iliescu; apoi s-a inscris in FeSeNe; prin 1996 a cotit spre democratie (P.D) – ceea ce e o gluma sinistra, mai ales cand ii observam comportamentul de om politic... democrat.
In primul guvern de după Decembrie 1989, Guvernul Petre Roman , a ocupat funcţia de subsecretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Ministrul Transp in Guvernul Petre Roman (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991);
M T in G Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992);
M T in G Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999).
Mineriade in 1990 (ianuarie, februarie, iunie) 1991 (septembrie), 1999 (ianuarie, februarie)...

Cu ce si pe unde au ajuns minerii la Bucuresti?! Ce facea la acele momente ”exemplul de democratie”? Ca tot veni vorba despre mineriade...

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)