avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Vorba unuia: Cine mi-a luat cascavalul? :innocent:

Nimeni nu vrea ca lider de opinie… incultura… Nu se va ajunge aici, desi… aceia care-si vand voturile pt un kil de orez se “potrivesc” respectivilor “lideri”. Prea multi cetateni se inclina dupa cum bate vantul… politicii…Azi nu mai esti sigur cine sunt si ce vor cei din imediata apropiere. Acum stiu de X ca militeaza pt PSD iar poimaine aflu ca tocmai e in pd-l, pt ca acolo e acum cascavalul…
Partidele - oamenii care le compun - nu se respecta pe sine… Accepta “migratia” politica… Cum ii putem determina sa n-o mai faca?! Nu putem… pt ca politicienilor nu le pasa de voturile multimii.
Si-atunci, cu cine votam?!

Ideea este ca vorbim discutii – desi toti speram ca ceva sa se schimbe in bine si in RO. Ce frumos ar fi: sa munceasca oamenii cu drag si sa nu prefere ajutorul de somaj cand au alternativa; sa ne respectam reciproc oriunde ne intalnim; sa ne toleram micile defecte si sa intelegem diferentzele; sa ne informam temeinic inainte de a lua unele decizii; sa intervenim atunci cand ceva stim ca nu e corect… Deh… Optimism fara o baza reala…
Si multi alti “sa”. Dar cei mai multi se tem ca-si vor compromite confortul… Pana la urma nu suntem decat niste muritori care-si doresc o viata mai buna – mai buna in special pt sine; nu se doreste binele general…
Schimbarea dorita o pot produce oamenii, cetatenii - prin atitudine - nu neaparat politicienii - acestia ar putea “da tonul”…
Alice din Tzara Utopiei :)
Drumul spre scaunul tarii este pavat cu rusine...

Este pavat cu rusinea pe care nu o mai au cei care ne mint de 20 de ani ca vor sa ajunga acolo pentru binele nostru. Este pavat cu rusinea pe care nu o mai au prin felul cum lupta pentru acest scop. Este pavat cu rusinea ce se revarsa asupra noastra cand suntem priviti din afara. Este pavat cu rusinea pe care ar trebuii sa o avem pentru nepasarea noastra, pentru tacerea noastra, pentru neputinta de a indeparta aceste urme ale rusinii. Este pavat cu rusinea celor care si-au vandut demnitatea, tradandusi semenii si sustinandui pentru cativa banuti. Este pavat cu urmele comunistilor adanc imprimate in mintea si constiinta noastra, care timp de 20 de ani au mers pe acest drum, in frunte cu Ion Iliescu. Este pavat cu rusinea care pe multi dintre noi se pare ca ne-a parasit si s-a asezat in in locul cel mai vizibil al unui neam, in fruntea tarii...
Stoica Ioana a scris:

Nu s-a intamplat , in istoria politica , sa ne aflam intr-o postura mai penibila .Nu se vede nicio schimbare (aceea odata promisa ), nicio evolutie , in niciun un sens , ci , mai degraba o stagnare, sau , mai mult, o regresie , o involutie.
In schimb , constati ca exista decizii aleatorii , negandite , puse in aplicare cu usurinta , fara a le vedea repercusiunile in timp .Lipsa de organizare , de coerenta, de verticalitate , haos si interese proprii .
Atat am regasit in actuala guvernare
Era sa uit .Si multa indrazneala si duplicitate.

Aveti putina rabdare doamna Stoica Ioana. Mai avem de asteptat exact 7 zile .
Un singur lucru ma mai preocupa. Daca noua guvernare social - liberala va tine destul cit sa iasa tara din criza .
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
freeanifer, utilizator
Daca nu am pe cine astepta , asteptarea ma ingrijoreaza .
M- am cam saturat de bau-baul cu mineriadele. Minerii au batut cativa oameni( nu pentru a minimaliza actiunea reprobabila am scris cativa) acum vreo 20 ani, Basescu ne bate acum pe toti. Iliescu e la pensie, Geoana e alta generatie oricum. Si credeti- ma ca- s bancuri alea cu manevrarea lui. Pentru cine stie "sa citeasca printre randuri" nu- i greu sa- si dea seama ca Geoana conduce ferm PSD- ul.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)