avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am convenit cu fostul soț să-i plătesc 15.000 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am convenit cu fostul soț să-i plătesc 15.000 de euro despăgubire pentru apartament. Cum trebuie să procedez?

Buna ziua.am cazut cu fostul sot de acord ca eu sa ii platesc suma de 15000euro.sa il despagubesc.am in apartament cu 3 camere si nu am partajul facut.ce acte sint necesare la notar ?si apoi daca doresc sa schimb contractul casei sa ramina doar pe numele meu cum se procedeaza?va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii trebuie depuși în cont pentru ca sunt interzise plățile in numerar care depășesc 50.000 lei.
Iar 15.000 euro înseamnă mai mult de 50.000 lei.
Nu rupeti legatura cu fostul soț, pana nu obțineți declarația lui notariala ca a primit sulta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație notariala Erzsike72 Erzsike72 Bună.... Aș dori să vă întreb dacă se poate da o declarație la notariat cu suma pe care trebuie să mi-o dea fostul soț, totodată să fie specificat ... (vezi toată discuția)
Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Sulta catre fostul sot ydam29 ydam29 Buna ziua,mama mea a divortat 14 decembrie 2011, si ea vrea sa ii plateasca sulta fostului la judecatorie si am inteles ca acolo se completeaza o hotarare ca ... (vezi toată discuția)