Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx.
Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD (card) pentru o orga la pretul de 100 euro, m-a sunat un domn precum ca ar vrea sa achizitioneze cardul, am vorbit la telefon cu el si ne-am inteles, i-am cerut sa imi trimita adresa lui pe olx. Ok, zis si facut, a doua zi am ambalat cardul si am depus coletul la posta. Peste 1 saptamana imi spune domnul respectiv precum ca nu a primit ceea ce trebuie si daca nu-i returnez banii inapoi in maxim 2 zile depune plangere penala la politie (tin sa precizez ca dupa ce mi-a zis prin sms ca nu a primit ceea ce trebuie a inceput sa ma sune insistent, ma ameninta si imi adresa injurii, eu i-am blocat numarul pentru ca nu mai suportam deranjul).
Tin sa precizez: In anunt nu erau poze cu cardul pe care urma sa-l primeasca, respectivul nu a cerut nici o poza cu ce trebuie sa primeasca, respectivul ma ameninta cu plangerea penala, imi adreseaza injurii.
Eu cu el m-am inteles ca trebuie sa primeasca un card, nu a cerut poze la produs, nu a cerut nimic! Doar a sunat, mi-a dat adresa si am trimis cardul!
Ce trebuie sa fac? Patesc ceva? Poate sa dovedeasca cu ceva ca nu a primit ceea ce trebuie? Trebuie sa imi fac griji?
*edit: Am uitat sa precizez ca respectivul imi spune, citez "ai belit-o, o sa iti cer de 5 ori mai mult". Imi da de inteles ca are pretentii la mai multi bani inapoi daca se dovedeste ca am dat "teapa".