avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Electrica imi cere sa cumpar transformator
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Electrica imi cere sa cumpar transformator

Am un teren pe care l- am atras in intravilan cu scopul contruirii mai multor locuinte. Incercand sa fac proiect de extindere a retelei electrice pentru acele case, furnizorul de electricitate imi spune ca nu mai este loc de racordare si sa cumpar eu un transformator ( 50- 60.000 euro ) . Este normal asa ceva ? Sa extind reteaua pe banii mei ? Am inteles ca acel transformator va intra in proprietatea lor.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:46, 29 Iulie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa apelati la avocat pentru consiliere juridica.
Trebuie gandit cum sa se procedeze pentru lamurirea situatiei pe toate aspectele si nu cred ca se va lamuri in 2-3 zile.
Primul pas ar fi sa va faca o prima redactare avocatul catre ei.
De aici ar incepe situatia...iar mai departe urmeaza a se analiza in concret pe parte juridica analizandu-se toate normele de drept incidente.
Decat sa dati 50 000 euro cred ca s-ar merita sa platiti avocat ca sa va lamuriti dar avocatul va trebui sa fie foarte atent si sa aiba timp de cazul dvs. deoarece in caz contrar nu cred ca mai are sens sa mergeti la avocat doar asa ca sa ziceti ca ati fost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref:racordarea la reteaua eldctrica de distributie buna ziua, ... Johnnyb1981 Johnnyb1981 Ref:Racordarea la reteaua electrica de distributie Buna ziua, Am facut o solicitare de racordare la reteaua de distributie, insa raspunsul operatorului a ... (vezi toată discuția)
Se poate extinde reteaua electrica/gaze naturale din complex rezidential ? Adriaaaan Adriaaaan Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: am construit un imobil langa un complex rezidential (cel mai apropiat stalp de energie electrica aflat ... (vezi toată discuția)
Racordare retele electrice AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: am cumparat o bucatica de teren langa Branesti, impreuna cu vreo 10 prieteni, in scopul construirii ... (vezi toată discuția)