avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata Online a Contributiilor ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata Online a Contributiilor ANAF

Buna ziua. Am un pfa cu norma de venit, cod caen 6202, pe Ilfov.Daca pe ghiseul.ro nu imi apare ca datorez nimic la anaf, in SPV nu am vreo decizie de impunere si nu imi apare declaratia unica pe 2018, desi eu am depus-o anul trecut, si daca incerc sa o depun din nou imi apare ca exista deja declaratia in sistem, cum fac plata?
Stiu ce suma am de platit acum, dar efectiv nu stiu unde sa fac plata Online. Am incercat la plata fara autentificare pe ghiseul, dar nu apare ANAF la categoriile de institutii, desi pe harta apare inrolat. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, ca sa ajunga banii la ANAF.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 06:32, 1 August 2019
Cautati mai intai IBAN-ul contului in care trebuie sa faceti plata in functie de localitatea dvs. si natura contributiei pe anaf.ro, apoi faceti ordine de plata din contul dvs.bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, inchiriez un apartament prin pfa si as dori sa completez ... alina.pall alina.pall Buna ziua, Inchiriez un apartament prin PFA si as dori sa completez declaratia 100 si sa fac plata lunara precum este mentionata in noua lege din 2024. Doar ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ii fac un cont in spv nistorc. nistorc. Am infiintat recent un PFA si trebuie sa ii fac un cont in SPV (ANAF). Eu am deja un cont in SPV (ca persoana fizica), este nevoie de un cont separat pentru ... (vezi toată discuția)