avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama a pierdut actele de proprietate ale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte?

Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după el. Ea este internata la un azil deoarece nu poate avea grija de ea singura. Îmi puteți spune ce pot face pt a scoate actele apartamentului?
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 12:12, 8 August 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate va ajuta:
Mama a cumparat un apartament, de fapt a preluat in 1983 un contract ICVL. A platit ratele ramase, a terminat plata prin 1994. Am facut succesiunea dupa decesul mamei iar acum vreau sa-l vand. Pentru cadastru-intabulare mi s-a cerut adeverinta ca a fost platit integral, am ajuns la Administratia Fondului Imobiliar (deasupra librariei Eminescu, zona Universitate). Aici am intrebat iar o angajata "amabila si dezinteresata" m-a trimis la SRL-ul din aceeasi cladire, Romconfort. Aici mi s-a spus ca ma costa 175 lei. Norocul meu a fost ca asteptand cca o ora la Administratia Fondului Imobiliar, cineva m-a indrumat catre CECBank, filiala din P-ta Alba Iulia, am depus o cerere si dupa ca 2 saptamani mi s-a eliberat gratuit adeverinta ca a fost platit integral. Daca sunteti in aceeasi situatie, sper sa va ajute informatia data de mine. Succes!
da. Asa este, acolo le gasiti si se elibereaza contra cost dupa ati remarcat deja. L cec seelibereaza gratuit, doar ca cauta manual- nu s-a computerizat inca arhiva si dureaza putin.
Va multumesc tuturor pentru ajutor, am reusit sa rezolv situatia intre timp. Weekend fain!
Multumim la fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Acte plastifiate - duplicat care nu se poate legaliza maraV maraV Am plastifiat toate actele de la casa cu multi ani in urma (cand era legal acest lucru), deoarece hartia era de foarte proasta calitate si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)