Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după el. Ea este internata la un azil deoarece nu poate avea grija de ea singura. Îmi puteți spune ce pot face pt a scoate actele apartamentului?
oldgeorge
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate va ajuta:
Mama a cumparat un apartament, de fapt a preluat in 1983 un contract ICVL. A platit ratele ramase, a terminat plata prin 1994. Am facut succesiunea dupa decesul mamei iar acum vreau sa-l vand. Pentru cadastru-intabulare mi s-a cerut adeverinta ca a fost platit integral, am ajuns la Administratia Fondului Imobiliar (deasupra librariei Eminescu, zona Universitate). Aici am intrebat iar o angajata "amabila si dezinteresata" m-a trimis la SRL-ul din aceeasi cladire, Romconfort. Aici mi s-a spus ca ma costa 175 lei. Norocul meu a fost ca asteptand cca o ora la Administratia Fondului Imobiliar, cineva m-a indrumat catre CECBank, filiala din P-ta Alba Iulia, am depus o cerere si dupa ca 2 saptamani mi s-a eliberat gratuit adeverinta ca a fost platit integral. Daca sunteti in aceeasi situatie, sper sa va ajute informatia data de mine. Succes!
da. Asa este, acolo le gasiti si se elibereaza contra cost dupa ati remarcat deja. L cec seelibereaza gratuit, doar ca cauta manual- nu s-a computerizat inca arhiva si dureaza putin.