avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumut

Buna ziua. Am imprumutat de la cineva 1000 de lei si nu i.am putut inapoia la data stabilita. Acum ma ameninta ca ma da la politie, l.a sunat pe seful meu sa.i dea el banii si il ameninta ca pune politia sa ii opreasca masinile pe drum(seful are o firma de curierat), i.a scris sotiei mele la fel sa.i dea banii daca nu merge la ea la munca sa faca scandal. I.am spus ca ii dau in 2 3 transe dar nu vrea. Ii vrea pe toti odata iar eu nu am posibilitate. Eu i.am zis sa imi dea adresa sa ii pun prin posta, sa am dovada ca i.am inapoiat, dar nu vrea. Eu vreau sa.i dau banii dar nu.mi da adresa si ma ameninta cu tot felul de lucruri ca merge peste tot si ma face de ras. Imi vorbeste si urat desi eu ii vorbesc cat de respectuos pot, pentru ca ii inteleg disperarea.Politia ce imi poate face? Nu ca nu vreau sa ii dau inapoi, nu ii pot da pe toti odata si nu mai am imcredere sa ii dau in mana, dupa ce mi.a aratat ce persoana e. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MateescuMihaela , utilizator 17:00, 8 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poliția nu poate face nimic,nu este competenta în astfel de cazuri.Eventual dvs va puteti adresa organelor în cazul în care continuă cu amenintari,si cand etc.Singura variantă este sa va dea în judecată în civil daca sunt îndeplinite anumite conditii.Banii ii puteti da în schimbul unei chitanțe descarcatoare a unei hârtii de mana.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)