avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de executare respinsa in instanta
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de executare respinsa in instanta

Am avut o creanta la Telecredit a caror cere de incuvintare executare silită a fost respinsa in Decembrie 2018 de instanță. Am văzut asta pe portarul instanțelor de judecata.
Acum am primit însă o informare prin posta cum ca creanța de la Telecredit a fost cesionata catre Debt Collection Agency. Pot sa cesioneze o creanța dacă a fost respinsa initial de instanța de judecată? Dacă eu nu plătesc celor de la Debt, ei mai ai dreptul sa solicite o executare silită pentru același dosar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:23, 10 August 2019
Depinde care au fost motivele pentru care s-a respins cererea.
In astfel.de cazuri trebuie mers cu actele la avocat pentru a fi analizate.
Nu am cu ce acte sa merg la avocat deocamdată. Abia a fost cesionat. Cred ca o sa mai dureze câteva luni..1 an..până când recuperatorul de creanțe va încerca din nou să meargă în instanța, dar cel mai probabil nu va merge in instanta si o sa incerce recuperarea pe alte cai.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde care au fost motivele pentru care s-a respins cererea.
In astfel.de cazuri trebuie mers cu actele la avocat pentru a fi analizate.

Eu ma refeream la toate actele, nu doar la cele cu cesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită respinsa - creanta cesionata PopescuIon1991 PopescuIon1991 Buna ziua, Am avut un credit de 2000 LEI la un IFN (Telecredit), unde trebuia la finalul lunii sa dau aproape dublu. Am plătit în jur de 2000 LEI si apoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita Laura Vitan Laura Vitan Am facut un credit cu buletinul , negarantat cu nici un bun,in 2008 de 35.000 lei. Am platit un an apoi mi-am pierdut serviciul si n-am mai platit. In 2012 am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit ... reva reva Buna ziua,doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit la Provident,pe care nu din 2013 nu l-am mai putut plati pe caz de boala (handicap).nu am primit ... (vezi toată discuția)