avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa ma separ de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa ma separ de asociatie

Cum as putea să renunț la a mai plăti la asociatie ? Vreau sa fac eu direct contract cu compania de apa,etc
Si sa plătesc fără intermediarii de la asociatie.
Imi trebuie acordul vecinilor?
O altă variantă ar mai fi sa ma duc la o altă asociatie de administrare imobile,privata,dar nu cred că pot fără voia vecinilor.
Nu vreau sa mai am legatura cu cei care lucrează în prezent la asociația de proprietari din care fac parte!
Si Nu,nu doresc sa ma mut la casa sau in alt bloc/cartier.
Dacă mi as pune centrala electrica,Nu as mai plăti căldura la asociatie.
Asa as vrea sa ma separ si sa plătesc personal. Nu prin asociația de proprietari. Asta fara a mă muta la casa.

ynocentta a scris:

Locuitul in imobile de locuit in comun obliga fara exceptie sau derogari toti proprietarii sa contribuie lunar la achitare parti comune
Nu puteti sa va duceti la ce asociatie de proprietari doriti dv

Ultima modificare: Duminică, 11 August 2019
DanCristian199, utilizator
Nu doresc sa mai plătesc la asociatie. Nu mai vreau sa am treaba cu ceilalți proprietari.

Adam Grecu a scris:

Undeva graiesti bine: sa mergi la toti furnizorii de utilitati si servicii si sa intocmesti cu dumnealor contract individual de furnizare. Negociezi preturi si alte acareturi:
- la apa potabila rec + canalizare;
- la furnizorul de energie electrica pentru energia electrica de pe casa scarii si/sau lift daca este cazul;
- cu ingrijitorul de bloc, cel ce face curat pe casa scarii;
- cu asociatia de proprietari pentru costurile comune: terasa, subsol, casa scarii, etc;
- cu societatea care ridica gunoiul menajer....

Dar asa, de curiozitate, care-i motivul de esti asa de inversunat - nu de alta, dar poate te ajutam.

3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
@DanCristian199,
Referitor la ultima postare: Dorinta dumitale este una, putinta este alta. Asta in general vorbind, da?
Ramn cu intrebarea pusa: Dar asa, de curiozitate, care-i motivul de esti asa de inversunat - nu de alta, dar poate te ajutam.
Pentru @flory_mr,
Am mai spus, ai o grija si nu poti dormi noaptea...
Poate ne informezi si pe noi ce inseamna un condominiu, nu de alta, dar s-ar putea ca si la voi la Braila, AS. Prop. 71 sa ramana in aceeasi componenta. Nu observi ca sefii nici nu se uita la dumneata? E ca in Ursul trece, cainii latra.
Ce-a mai buna solutie pentru dumneata: convinge-ti vecinii sa va desprindeti din monstruasa coalitie, constituiti-va in as. prop. de sine statatoare si cu asta basta. Ai scapat si de griji, nu mai faci riduri pe fata, te linistesti...
Intrebare: Vecinii tai vor asa ceva? Au incredere in ce le propui?
Am spus o si o repet ,nu ma intereseaza asociația de proprietari. Nu vreau sa mai am treaba cu vecinii mei si nu am de gand sa ma mut la casa!

Adam Grecu a scris:

@DanCristian199,
Referitor la ultima postare: Dorinta dumitale este una, putinta este alta. Asta in general vorbind, da?
Ramn cu intrebarea pusa: Dar asa, de curiozitate, care-i motivul de esti asa de inversunat - nu de alta, dar poate te ajutam.
Pentru @flory_mr,
Am mai spus, ai o grija si nu poti dormi noaptea...
Poate ne informezi si pe noi ce inseamna un condominiu, nu de alta, dar s-ar putea ca si la voi la Braila, AS. Prop. 71 sa ramana in aceeasi componenta. Nu observi ca sefii nici nu se uita la dumneata? E ca in Ursul trece, cainii latra.
Ce-a mai buna solutie pentru dumneata: convinge-ti vecinii sa va desprindeti din monstruasa coalitie, constituiti-va in as. prop. de sine statatoare si cu asta basta. Ai scapat si de griji, nu mai faci riduri pe fata, te linistesti...
Intrebare: Vecinii tai vor asa ceva? Au incredere in ce le propui?

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnul dancristian din intrebarile mdumneavoastra rezulta ca nu stiti, nu cunoasteti , nu intelegeti nimic .

Ca sa intelegeti ceva eu zic sa va ganditi de ce nu vreti la casa.
Si acolo de la motivele alea o sa vedeti de ce stati inca la bloc adica la comun.

Dumneavoastra nu vreti sa mai aveti de-a face cu vecnii si sigur nici ei cu dumneavoastra.
Dar ce sa vezi nici unul nu are alta solutie.!
Daca nu aflati raspunsul.in cateva zile incercati sa ne raspundeti aici de ce nu vreti sa va mutati la casa si apoi va raspundem noi de ce nu puteti sa va separati niciodata de asociatie si e normal sa nu puteti.
Ultima modificare: Luni, 12 August 2019
w_v_w_v, utilizator