flory_mr
Probabil ca pe la dvs. este mult mai cald decat in restul tarii.
Cum as putea să renunț la a mai plăti la asociatie ? Vreau sa fac eu direct contract cu compania de apa,etc
Si sa plătesc fără intermediarii de la asociatie.
Imi trebuie acordul vecinilor?
O altă variantă ar mai fi sa ma duc la o altă asociatie de administrare imobile,privata,dar nu cred că pot fără voia vecinilor.
Nu vreau sa mai am legatura cu cei care lucrează în prezent la asociația de proprietari din care fac parte!
Si Nu,nu doresc sa ma mut la casa sau in alt bloc/cartier.
Am găsit un articol, care v-ar putea ajuta, cred. Nu știu dacă l-ați citit pana acuma: avocatnet.ro/articol_50120/P...
Puteți ieși din Asociație, însă veți plăti în continuare tot ce tine de partea comuna. Însă, ce va dezavantajează foarte tare este faptul ca nu veți lua parte și nu va veți putea prezenta acordul sau dezacordul în legătură cu deciziile care se iau in cadrul adunărilor.
Aceasta va vor fi impuse.
DanCristian199 a scris:
Cum aș putea să renunț la a mai plăti la asociație ? Vreau sa fac eu direct contract cu compania de apă, etc
Și să plătesc fără intermediarii de la asociație.
Îmi trebuie acordul vecinilor?
O altă variantă ar mai fi să mă duc la o altă asociație de administrare imobile, privata, dar nu cred că pot fără voia vecinilor.
Nu vreau sa mai am legătură cu cei care lucrează în prezent la asociația de proprietari din care fac parte !
Și nu doresc să mă mut la casă sau în alt bloc/cartier.
~ final discuție ~