Am alunecat pe niște sos scurs pe jos în fața unui fast food și mi-am sucit glezna. Cine are obligația să curețe în fața magazinelor și cine răspunde în caz că se accidentează cineva?
Este la noi pe strada, una foarte circulata, un fastfood foarte trendy, isi spune cartofarie. Teoretic fac tot felul de mancaruri din cartofi insa practic cum am observat baga cartofi prajiti intr-o punga de hartie si toarna peste ei o gramada de sos, de diferite arome. Cel putin cu asta vad ca pleaca oamenii, si vad ca de obicei si picura sosul pe trotuar.
Azi vin acasa, deja intuneric, pai si nu alunec pe un cartof intr-o balta de sos?
Nu era chiar in fata magazinului, poate la vreo 2-3 m spre dreapta de usa de intrare.
Am reusit sa nu cad, m-am prins, dar glezna tot mi-am sucit-o.
Reclamat la cine, statea un plictisit la casa, pe langa nervii cu alunecatul n-am avut chef sa-mi mai fac si nervi cu discutii inutile.
Intrebarile mele: Cine are obligatia sa curete in fata magazinului, respectiv si mai incolo mizeria care provine fara dubii de la produsele vandute? In caz ca se accidenteaza cineva ca urmare a unei situatii ca cea intamplata mie, cine raspunde si cum?
Şi atunci cum se integrează cele de mai sus cu situaţia prezentată în care evenimentul a avut loc: »Nu era chiar in fata magazinului, poate la vreo 2-3 m spre dreapta de usa de intrare.«.