avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă rog să mă ajutați: cum pot să-mi recuperez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă rog să mă ajutați: cum pot să-mi recuperez actele de la avocat? Am pierdut procesul și nu-mi dă dosarul

Am un credit ipotecar am angajat un avocat pentru a da in judecata banca pentru clauzele abuzive din contract ,avocatul a spus ca am pierdut procesul și acum nu imi da dosarul sa merg la un alt avocat sa ma ajute sa vad ce sa intamplat .Ce pot sa fac in aceasta privinta
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 12:10, 29 August 2019
M-a uns pe suflet raspunsul unui,,neprofesionist" fatza de cele ale unui profesionist. Ca fiind unul patzit in relatziile cu profesionisti, adica avocatzi, ridic o intrebare. Daca nu are ce face cu-n dosar al unui proces pierdut, ce-l poate determina pe avocat sa-l pastreze. Sant necunoscator si vreau sa fiu lamurit, daca se poate.
Multumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua "Rew3".

Exceptand "actele originale", acel "dosar" mai poate reliefa si activitatea primului "avocat", prin intermediul solicitarilor, in scris, depuse la dosarul cauzei.
Daca acestea exista. Daca nu, .......... .

Sper, din tot sufletul, ca primul "avocat" nu fi fost doar o simpla "prezenta in roba" in fata completului de judecata.
Asta, dupa ce a incasat onorariul.
Ati primit chitanta in momentul achitarii onorariului ???

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Oricum, copia dosarului se poate obtine de la grefa/arhiva, depinde unde a ajuns dosarul dupa pronuntarea hotararii completului de judecata.
Ati primit acest document ???
Termen de apel/recurs exista ???
Ati beneficiat de acest termen ???
Primul "avocat" v-a informat despre asa ceva ???

Despre deontologia profesionala nu doresc sa fac vorbire intrucat nu face obiectul spetei initiate de catre utiliztor.

Mult succes.

Ultima modificare: Joi, 29 August 2019
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu ne-a dat un exemplar din contractul de asistență juridică. de unde am putea face rost de o copie? elmina elmina Pentru situatia in care sotul meu a semnat un contract de asistenta juridica cu un avocat, dar nu a primit copia dupa acest contract ( aceasta ramanand la ... (vezi toată discuția)
Domnul avocat a pierdut chitanța... - cum ar trebui procedat ... oanaportar oanaportar Domnul avocat a pierdut Chitanța... - cum ar trebui procedat ? Ca să ni se elibereze un Certificat de grefă am plătit la Impozite și taxe o taxă ... (vezi toată discuția)