avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consider că sunt inundat în mod intenționat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consider că sunt inundat în mod intenționat de vecin care a distrus/vandalizat ferestrele podului. Cine trebuie să rezolve această problemă?

Am un vecin de palier (mansarda) care de câțiva ani mă inundă prin acțiunile sale de distrugere, vandalism ferestre pod,doar el a avut acces în ultimii 15-20ani la pod și a făcut ce a vrut el,nu mai pun în discuție faptul că ocupa ilegal 1/2 din spațiu unde el se crede proprietar (1/2e spațiu comun pe care și la însușit in mod ilegal.Cine trebuie sa rezolve aceasta problema?
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tib71stef2008 , utilizator 13:59, 2 Septembrie 2019
Bună ziua, v-aţi adresat cu o cerere asociaţiei de proprietari?
Nu avem asociație, nu interesează pe nimeni,este un bloc-vila cu 9 apartamente din care 2ap.nu sunt locuite,intr un ap.locuiesc eu și unul locuiește vecinul,mai rămân 5ap. ,cu. cine sa faci treabă?/am făcut petiții la primărie,a venit politia locala de 2ori și așa cum au venit așa au și plecat,nu s a rezolvat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)