avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte de salarii brute si sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte de salarii brute si sporuri

Buna ziua ,
Sunt pensionar de la CNM"NAVROM CONSTANTA" si am solicitat celor care detin actualmente arhivele companiei numiti"S.C.UBERUM S.R.L. BRAILA" imi cer suma de 864 de lei fara ami garanta ca imi va da adeverinte pentru toata perioada lucrata si cu totalitatea sporurilor avute.
Daca este corct sa platesc acesti bani ,documentele fiindu-mi necesare pentru recalcularea pensiei.
O zi buna
Cu stima
Constantin
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 16:08, 11 Septembrie 2019
Este normal sa platiti acea suma , pentru a obtine adeverinta in cauza .... per a contrario, daca nu platiti nu vi se va elibera adeverinta in cauza.
Este nevoie de un volum apreciabil de muncă pentru regăsirea datelor pe care le-ați solicitat. Pentru a vă da ceva lămuriri, vă rog să-mi dați niște detalii. Câte cereri ați depus? Pentru câți ani ați solicitat să vă caute informațiile? Pentru câte sporuri ați depus cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionare la limita de varsta florian bran florian bran Sunt nascut in data de 03.07.1956 si am lucrat la Navrom Constanta in perioada 08.10.1980 - 23.04.1984 fiind incadrat in grupa I de munca. Pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu sporuri salariale doru1948 doru1948 Buna ziua! In data de 04.06.2008 am depus la sediul societatii comerciale unde care am lucrat o cerere prin care am solicitat o adeverinta cu sporurile ... (vezi toată discuția)
Puterea lucrului judecat recalculare pensie Lungu Constantin Lungu Constantin Tribunalului a admis cererea pe fond pentru recalcularea pensiei conform adeverintelor sporuri cu caracter permanent depuse la dosar. Recursul formulat de ... (vezi toată discuția)