avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Alegere corecta a activitatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Alegere corecta a activitatii

Buna ziua . In cadrul unui PFA infiintat cu cod caen 9602 (coafura si servicii infrumusetare) am facut actele legale pentru inca un domeniu, obiect secundar - 4971 , pentru vanzarea de incaltaminte second hand prin intermediului online . Intrebarea mea este daca este nevoie sa imi infiintez un site personal pentru postarea produselor aflate la vanzare sau le pot vinde si EXCLUSIV prin intermediul site-urilor de vanzari (gen olx, lajumate etc.) ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:11, 16 Septembrie 2019
Este alegerea dvs. in functie de rezultate. Pentru inceput incercati sa videti pe alte site-uri. Pot fi ceva probleme in contabilitatea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Vanzari olx rafael4484 rafael4484 buna ziua vreau sa stiu daca vanzand pe olx haine si incaltaminte cumparate la preturi reduse din second hand sau din piete de duminica,poti avea probleme.nu ... (vezi toată discuția)