avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot obtine viza de sedere in Romania pentru sotul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot obtine viza de sedere in Romania pentru sotul meu,cetatean turc

M-am casatorit in Turcia cu o persoana apartinand acestei tari si as dorii sa stiu ce documente imi trebuiesc pentru a putea obtine viza.Si pentru ce fel de viza ar trebui facuta aceasta programare.Mentionez ca m-am prezentat la Ambasada Romaniei din Ankara,el locuind acolo,pentru a obtine aceste informatii,dar am fost intampinati cu o indiferenta nesimtita si nu au dorit sa ne ofere nici un fel de informatie.Ni sa spus doar ca trebuie sa facem progranare pe siteul mae,pentru viza de turist.Mentionez din nou ca dorim sa locuim in Romania.
Cel mai recent răspuns: Cerasela Maraz , utilizator 17:32, 19 Septembrie 2019
Detalii
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot vizualiza raspunsul d-voastra.

Cornel Vasile a scris:

Detalii
[ link extern ]

Revin cu un amanunt si anume ,el este inca in Turcia neavand viza pt Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)