avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum procedez?

Copil minor, 6 ani, italian tatal italian iar eu romanca in vederea transferului in tara la scoala au cerut certificat de nastere rimanesc, evident am incercat cu procura dar notarul nu stie sa o asterne in pagina,la consulat este imposibil de accesat iar distanza e mare si online imi spune ca nu pot proceda cu cererea deoarece trebuie sa fie cetatean roman,acun eu de unde incep ? Cu cetatenie dubla sau cu certificatul (care ar fi mai simplu daca as avea un format pdf al procurei speciala sa o poata confrunta notarul)
Cel mai recent răspuns: I.ANAMARIA , utilizator 18:08, 24 Septembrie 2019
Buna ziua,
1. Scrieti in limba romana.
2. Ce procura vreti? La ce sa va servesca?
Buna ziua,procura de care am nevoie de la notar este pentru imputernicirea mamei in vederea depunerii dosarului de transcriere a certificatului de nastere al fiului meu la starea civila in Romania,

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
1. Scrieti in limba romana.
2. Ce procura vreti? La ce sa va servesca?
[/qu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie italiana certificat de nastere romanesc mirka mirka buna ziua copilul meu are cetatenie italiana dar vreau sa-i fac si certificat de nastere romanesc de care acte am nevoie si inca ceva copilul meu poate sa ... (vezi toată discuția)
Transcrierea documentelor in romania ftclaudia@yahoo.it ftclaudia@yahoo.it Buna ziua, sunt cetatean cu dubla cetatenie (roman-italian) fost casatorita in Italia cu cetatean italian in 2001 iar acum in posesul sentintei definitiva de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere saiadi saiadi :(buna seara.copil nascut in grecia mama romanca tatal irakinos.necasatoriti.copilul recunoscut de catre tata.mentionez ca tatal a obtinut in grecia azil ... (vezi toată discuția)