Nu le face nimeni nimic.Se constata ca si-a indeplinit obligatiile prin numarul mare de contestatii pe care le-a facut si le-a pierdut si a trebuit sa le plateasca mama, ca doar a pierdut procesul de iesire din indiviziune.Mama s-a ales doar cu executorul la usa cu toate cheltuielile suportate de ea si cu un ogas la care i-am facut cadastru.Ce ne sfatuiti?Sa redeschidem dosarul cu martori care sa nu minta .
Ca sa nu va duc pe o pista falsa,va aduk exact la cunostinte cazul meu:am mostenit de la tatal meu un imobil.Am dezbatut mostenirea,pe urma m-am trezit in fata unui proces unde concubina tatalui meu cere 70% si un drept de superficie asupra terenului de sub casa.aici cred ca trebuie sa dau o explicatie,da tata a dobindit dreptul de proprietate asupra imobilului in anul 2004,in urma unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile in care se constata acest drept.Pina in acest an proprietar de drept era bunica care detinea si terenul,in 2004 tata a deschis un proces in care sa se constate dreptul sau de proprietate, proces unde parati au fost bunica si fratii lui si primaria din oras,in urma procesului s-a dat hotarirea in constatare a dreptului de proprietate asupra imobilului nu si asupra terenului, care a ramas tot a lui bunica pina in ziua de azi k tatal meu nu a mai apucat sa deschida un proces in care sa clarifice si situatia terenului.bun acum cred ca am explikat de ce vrea ea un drept de superficie asupra terenului de sub casa. Casa este prevazuta cu un spatiu comercial,in acest spatiu si-a desfasurat activitatea un A.F,care este pe numele ei,ea fiind unicul administrator.EA sustine ca in urma afacerii pe care a prestato acolo impreuna cu tatal meu,[el avind doar un aport in natura fiind o persoana foarte pragmatica/vb ei din citatie]banii rezultati din vinzarea produselor s-au bagat la edificarea imobilului + ca l-a intretinut pe tata.Eu am adus probe de la banca cu extrasuri de cont si chitante ca in perioada in care s0a construit casa el a trimis bani acasa si k s-a facut casa,EA mai sustine faptul ca banii i-a avut la inceput pt ca sa se construiasca casa,din vinzarea apartamentului ei ,apartament care si astazi e in proprietaea ei +ca figureaza cu datorii inca din 2005 .Va zik k ea nu spune de nici o culoare care sint banii efectivi bagati de ea in casa,plus ca ea are 2 copii care in tot timpul asta au trebuit intretinuti si ei plus un apartament al ei +pe tata +sa faca casa nnoua,iar ea arre doar o autorizatie de functionare din 2000.Eu am facut dovada ca AF-ul este radiat inca din 2004,ca ea functioneaza si in ziua de astazi akolo,k eu nu am avut posibilitaea sa intru in casa nici macar cu politia de mina +certificatul de mostenitor,mi s-a spus sa o dau in judecata pt evacuare silita,mentionez ca ea nu are nici domiciliu acolo,nici macar mutatie,ce o leaga de casa e doar AF-ul,nu are nici un fel de act.MA intreb cum de tata din 1998 si pina in 2009 nu a ceruto de nevasta,nu ia facut macar o mutatie sau o viza de flotant acolo,cum de nu ea si-a cerut dreptul la casa cind tata era in viata,mai ales ca in anul 2004 tata a deschis un proces de constatare a dreptului de proprietate asupra imobilului,de ce nu a cerut atunci 70% .Mentionez ca ,,casa este construita intr-o zona a orasului rau famata cu multi vecini tigani,e chiar in capatul strazii,apoi urmeaza un cimp,fac precizarea asta pt ca nu exista un vad acolo si k nu avea cum sa aibe profit la magazin,de acea este si ferita de controale.Mai intreb odata ce sanse sint ca eu sa pierd procesul asta,procesul se afla in faza la care judecatorul a cerut expertiza imobiliara,valoarea de impozitare a imobilului este de 1 miliard 300 milioane lei vechi,mentionez faptul k de kind tata e proprietar,el nu a platit niciodata impozitul la casa ,l-am platit eu dupa ce a murit,iar acum nu sint datorii la stat,daca asta conteaza.Mentionez ca eu am avut o discutie cu concubina unde am vrut sa ma inteleg ku ea pe cale amiabila si i-am propus sa isi ia din casa tot,toate bunurile care sint sa lase casa goala si sa plece si sa isi vada de viata ei,dar ea nu vrea decit cu instanta sa spuna instanta ce drepturi are,?
Se poate vorbi de "putina" coruptie in judecarea acelui dosar! Acest lucru trebuie si demonstrat! Oricum, concubinei i s-a acordat mai mult decat ar fi trebuit! Un avocat bun care sa fi citit cu mare atentie Tratatul de dreptul familiei, ultima editie, cu privire la drepturile concubinei dupa decesul concubinului! Sunt spete pe aceasta materie si atunci aveti o sansa!