avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Folosirea datelor personale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Folosirea datelor personale

Buna! Ma confrunt cu o situatie neplacuta. Intr-o discutie avuta cu departamentul relatii clienti, am aflat ca, in afara contractului meu activ la energie electrica, as mai avea un contract pe numele si codul meu numeric la o alta locatie, fapt nereal. Daca am insistat cu intrebarile, mi s-a raspuns ca acel contract nu mai este activ de circa un an asa ca, nu am motive de ingrijorare. Am facut sesizare si am cerut anularea acelui contract care , pur si simplu nu trebuia sa existe dar niciodata nu primesc un raspuns concret. Cineva, a folosit datele mele personale pentru a incheia un contract care, a fost activ si care mai poate fi activat, probabil. Este legal ceea ce au facut? Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 16:47, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un memoriu catre Dept Juridic.
Le puneti urmatoarea intrebare punctuala si succinta:


Ce contracte sunt si au fost deschise pe numele dvs, cu CNP- ul.
Veti avea un raspuns in 30 zile.

Totodata, ganditi-va daca ati agreat notarial prin procura, ca o alta persoana SA VA REPREZINTE VREODATA SI SA INCHEIE ACTE IN FAVOAREA DVS.
Daca da, atunci acolo ar putea fi buba....


Saaau , daca ati avut chiriasi cu Contract Anaf si domiciliul acolo. ei se prezuma de drept ca fiind primiti in spatiu.
Chiriasi nu am avut niciodata, procura nu am facut nimanui iar adresa la care apare acel contract imi este complet straina. Am sa fac din nou o cerere catre juridic, asa cum m-ati sfatuit. Multumiri pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias dat afara de proprietar booksuri booksuri Buna ziua, Va voi expune mai jos problema unor prieteni de ai mei in speranta ca vor primi niste sfaturi utile. Prietenii mei sunt chiriasi intr-un ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu actele de proprietate dupa schimbarea numelui? Silvia@Maria Silvia@Maria Mi-am schimbat numele si apartamentul il am pe numele avut anterior. Unde trebuie sa schimb si ce trebuie sa fac pentru ca in momentul in care decid sa il vand ... (vezi toată discuția)
Decizie retinere din salariu pentru asigurari sociale de sanatate cristicdr cristicdr Buna ziua, Numele meu este Cristi si va scriu in numele fratelui meu. De curand a fost instiintat de la locul de munca, cu privire la faptul ca i s-au retras ... (vezi toată discuția)