situatia e asa. Iubitul e prop de ap, locuim amandoi in ap lui, eu am buletin la aceasta locatie, deci domiciliu si resedinta.
cum ar trebui sa arate o procura/imputernicire din partea lui in care sa am un cuv de spus de ex la sedintele blocului(eu nefiind proprietara si presedinta cere procura/imputernicire ca sa ia in calcul ce vb eu la sedinta) avand in vedere multe nereguli din bloc, al meu nu e genu care sa ia atitudine si vrea sa ma lase pe mine sa vb, dar sa vina si el la sedinta.
Nu doamna, aici nu sunt jumatati de masura. Ori-ori.
Cu ce va deranjeaza?
Ce sa vorbiti? Discutii? Cui ii pasa de niste discutii ale cuiva care nu are calitatea de a discuta? Trebuie sa intelegeti principiul acesta - si sa va mai spun ceva: daca iubitul dvs. nu este membru al as. prop., ci doar proprietar, puteti, impreuna, doar sa asistati la discutii. De votat, nici nu se pune problema.
Lecturati: LEGE nr. 196 din 20 iulie 2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor
Quartila
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă aveți aceea împuternicire care nu trebuie sa fie făcută la notar, in opinia mea, puteți lua cuvântul și vota în numele proprietarului pe care îl reprezentați în ședință la care participați.
Daca este prezent proprietarul, nu puteți participa la acele ședințe.
Adică, or merge iubitul or dvs. la acele ședințe.
Amândoi nu puteți merge.
El este proprietar și membru al asociației. Dvs sunteți locatar in cadrul acelui imobil.
La notar se legalizează procurile speciale, In cazul de fata nu este nevoie de așa ceva.
Proprietarul deleagă/ împuternicește pe alta persoana ce locuiește la aceeași adresa sa o reprezinte și să voteze în numele lui în ședință .
Chirias cu procura.
Argi76
buna ziua , s-a mutat o doamna in bloc si decind s-a mutat face numai reclamatii la asociatie ,vrea copii la facturi de la furnizori etc. dar nu e proprietar ... (vezi toată discuția)