avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine suportă comisionul băncii la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine suportă comisionul băncii la plata întreținerii în cont bancar?

În cazul plății întreținerii în cont bancar cine suportă comisionul băncii? Nicăieri la avizier sau prin alte metode nu am fost anunțați de existența acestui comision.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: georgeiuly , utilizator 09:25, 30 Decembrie 2019
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In discutie nu a fost pusa intrebarea daca poti plati direct in cont, ci plata comisionului platit de asoc. banci. Eu consider ca nu este corect ca locatari sa plateasca comisionul pentru ca uni nu au timp, din diferite motive, sa plateasca la casierie. Ce s-ar intampla daca toti locatari ar plati prin cont, comisioanele ar fi mult mai mari decat salariul casierului. In plus ,acum in "democratie" ,este pusa intrebarea de ce sa platesc eu pentru ca d-ta esti "comod (indiferent motivul )" , de ce va suparati pe cei care nu doresc sa plateasca ce nu beneficiaza ei.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
georgeiuly, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de încasare cheltuieli de întreținere prin bancă. este normal să mi se pretindă asta? delta95 delta95 Buna ziua, astazi am primit o instiintare de la asoc de proprietari ca am de platit x lei pt ca virez cheltuielile de intretinere in banca si ei trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Achitarea intretinerii prin virament bancar presupune din partea proprietarului si suportarea comisionului bancar pentru operatiuni efectuate de asociatie? gabikov gabikov Citiva dintre membrii asociatiei noastre de proprietari achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei ... (vezi toată discuția)
Plata comision bancar asociație de proprietari eduardvl eduardvl Bună ziua, Se dă următoarea speță: În urmă cu mai mulți ani (2013) am făcut o plată dublă asociației de proprietari (respectiv am plătit prin ... (vezi toată discuția)