avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata ratelor la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata ratelor la banca

am un credit pt nevoi personale la bcr, si am 4 rate restanta in curand o sa fie 5,cei de la recuperare imi tot trimit scrisori plus ca i-am mai sunat si eu si le-am spus ca o sa fac plata,este vorba de un credit in val de aproape 20000 euro,rata e de 340 euroo pe luna, ,acum am de platir 1400 euro, saptamana trecuta am sunat si le-am spus ca am sa fac rost de 1000(credeam ca o sa pot dar n-am reusit),mi-au dat termen pana in 2 dec,adina maine,au zis ca nu mai pot sa astepte,intrebarea mea este,ce mi-i se poate intampla in conditiile in care eu nu am nici casa ,nici masina, nimic, nici macar job la momentul de fata, sunt casatorita dar nici sotul nu are nimic, doar cateva electrocasnice .daca nici maine nu platesc probabil or sa sune si o sa-mi spuna ca ma dau in judecata..habar n-am, am inteles ca puscarie nu poti face pt neplata ratelor dar to mi-e frica, as vrea sa pot plati dar momentan nu se poate,poate ma lamuriti dumneavoasta,recalculare am intrebat daca se face dar mi-au spus ca o sa pot discuta depre asta doar cand sunt la zi cu plata, pana o sa fiu eu la zi cu plata habar n-am cat o sa mai treaca
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 00:10, 3 Decembrie 2009
...doamna Bianca , daca la soliditarea facuta catre BCR aveti si un numar de inregistrare este foarte important .
Banca este obligata ca in termen de 30 de zile sa va raspunda solicitarii dumneavoastra !
.Succes !!!
Buna seara, da, am un nr. de inregistrare pt. ca m-am dus cu cererea personal ,in 2 exemplare, si d-na care mi-a luat cererea mi-a inregistrat-o si intr-un registru de intrare al bancii.
Mai am niste nelamuriri daca sunteti amabil, banca are voie sa ma penalizeze pe aceasta perioada in care se asteapta o solutionare?
In caz ca nu primesc nici un raspuns in termen de 30 de zile ce sa fac?
:offtopic: interventie moderator

Rog userii implicati in discutie sa nu mai foloseasca identitati de persoane fizice/juridice deoarece pe acest forum se discuta ideea si nu persoana.
Va multumim pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reesalonare rate banca Bianca C. Bianca C. Buna seara,daca nu deranjez as dori un raspuns de specialitate in urmatoarea problema: in data de 17.11.2009 am depus o cerere la BCR pentru a-mi reesalona ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firmele de recuperare danut_daniel danut_daniel buna seara problema mea la care caut solutie este urmatoarea in 2006 am luat un credit de la BCR. am platit 1 an dupa care din diverse motive nu am mai ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)