Zuza13 a scris:
Deci din ce an inteles din toate aceste răspunsuri adeverință a fost corecta,deoarece întreținere vn pe luni din urmă,si desi in momentul vanzării apartamentului întreținerea era la.zi,după aceea i a venit fostului proprietar întreținerea pe ultimele lunii în care a locuit acolo.Fostul proprietar a decedat.La întreținerea mea lunară mi se pun penalizarile acestui om,sunt amestecate cu întreținerea mea.Ce pot face în Această situație?am incercat sa fac o cerere dar administratorul nu a acceptat o ,spunându mi ca restantele sunt pe apartament .Si chiar daca nu sunt ale mele ci a fostului proprietar care a decedat după vânzarea apartamentului,e normal sa treaca la mn restantele.
pop_m a scris:
Sper ca ati inteles ca, pana nu stim ce scrie in adeverinta si in contract, e prematur sa stabilim culpe.
Aveți grijă, că presimt că acel administrator știe că mai ales președintele este în culpă gravă, deoarece trebuia să nu dea voie să se cumpere apartamentul până nu se achita vechea datorie.
Cum vine asta, dacă eu vreau să cumpăr un apartament la licitație și acela are datorii la Asociație de vreo 100.000 de lei, trebuie să le plătesc tot eu, cu toate că nu am locuit acolo, să consum ceva de banii ăia ?
Imputați în Instanță acea datorie șefilor Asociației, care nu au căscat ochii la timp, și cereți și daune morale și materiale !